Hvem er bluemint

Om oss

Vi er et team av eksperter på netthandel og produktutvikling, med stort fokus på sikkerhet, kvalitet og ytelse. Vi bygger digitale produkter som varer lenge. Ved å være et erfarent og kompetent team kan vi unngå overraskelser og fokusere på kvaliteten på produktene og løsningene vi leverer.

“Vår visjon er å være deres foretrukne leverandør av digitale løsninger.”

Vi er opptatt av å hjelpe teknologidrevne bedrifter med å nå sine forretningsmål med vår hjelp, noe som er mulig takket være vårt fantastiske team.

Vi har i dag etablert kontorer i Norge og Sverige.

Jobb med oss | Se våre ledige stillinger

Bluemint leter alltid etter nye utviklere, prosjektledere og generelle eksperter innen netthandel.

Partner, heller enn leverandør

Vi forstår at våre kunder leter etter mer enn bare en leverandør

Åpenhet

Vi tror at åpenhet og kommunikasjon er nøklene til god programvare. Vi rapporterer jevnlig fremdriften i prosjektet til partnerne våre og prioriterer for neste iterasjon. Dere kan også sjekke fremdriften daglig i prosjektverktøyene våre og alltid kontakte prosjektteamet gjennom prosjektets chattrum på Slack. Vi tilpasser arbeidsprosessen vår til deres behov og arbeidsflyt for å levere resultatet på den mest effektive måten.

Initiativ

Hvert prosjekt er unikt, og vi trenger å vite hvordan bedriften deres fungerer, hva målene deres er, og hvilke utfordringer dere må overvinne. Vi vil aktivt følge opp med ideer. Vi analyserer konkurrenter, utforsker strategier, tar hensyn til markedstrender, design og teknologier. Den beste måten å løse et problem på er å se på det fra alle vinkler. Sammen vil vi holde kursen i riktig retning og være en aktiv rådgiver.

Ansvar

Vi er deres tekniske partner, og dere vil ikke være alene med tekniske problemer og utfordringer. Vi hjelper alltid med produktutvikling, implementering og systemvedlikehold. Vi holder forretningskorrespondansen konfidensiell og signerer gjerne NDAs (Non-Disclosure Agreement) og DPA (Data Processing Agreement). Vi bruker SOLID-prinsippene for å levere lesbar kode av høy kvalitet. Vi unngår hindringer ved å jobbe smart fra begynnelsen og hele veien gjennom. Dere kan alltid stole på oss i en nødsituasjon. Når prosjektet er ferdig, vil vi være tilgjengelige for vedlikehold og support eller for å diskutere deres neste mål.