How can we help you?

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi er et team av eksperter på netthandel og produktutvikling, med stort fokus på sikkerhet, kvalitet og ytelse. Vi bygger digitale produkter som varer lenge. Ved å være et erfarent og kompetent team kan vi unngå overraskelser og fokusere på kvaliteten på produktene og løsningene vi leverer.

Vi tilbyr en rekke tjenester innen digital handel, alt fra strategisk rådgivning til teknisk utvikling, brukeropplevelse og forvaltning. For de fleste av våre kunder leverer vi et bredt spekter av tjenester fra strategisk til operasjonell nivå.

Hva vi gjør

Digital strategi

Vi er spesialisert på å hjelpe bedrifter med å navigere i den digitale verdenens kontinuerlige endring. Vårt team av eksperter er dyktige på å utvikle omfattende digitale strategier som gir resultater og gjør det mulig for bedrifter å blomstre i den digitale tidsalderen.

Digital Commerce

Mer salg, bedre kundeopplevelser, smartere prosesser. Vi utvikler effektive e-handelsløsninger som tar deres netthandel til neste nivå. Tilpasset for B2C, B2B og bygget på Magento 2, Adobe Commerce eller WooCommerce.

Vi hjelper dere med å ta riktige beslutninger basert på over 20 års kommersiell og teknisk e-handelserfaring.

Customer Experience

Vårt team er dedikert til å levere det beste innen kundeopplevelser. Vi tror på å ta oss tid til å virkelig forstå våre kunders behov og mål, og bruke den innsikten til å skape skreddersydde løsninger som overgår deres forventninger.

Product Development

Hvis dere trenger tilpassede webapplikasjoner eller integrasjoner, kan vi skape dem og hjelpe dere med kravspesifikasjonsprosessen.

Hvis dere står overfor et problem som dere er usikre på hvordan dere skal løse, oppfordrer vi dere til å kontakte oss slik at vi kan fastslå omfanget av oppgaven og gi dere veiledning. Vi er gode problemløsere med erfaring fra en rekke forskjellige bransjer.

Forstudie er grunnlaget for resultatet

Hos bluemint ser vi fordelene med en grundig forstudie for alle typer prosjekter. Takket være vår omfattende ekspertise innen e-handelsinitiativer og webapplikasjoner kan vi skape det ideelle miljøet for suksessen til prosjektet ditt. Gjennom vår ideelle arbeidsmetodikk og prosjektmetodikk samarbeider vi med bedriften din og starter med å fokusere på kundenes krav. Alle innsatsområder blir gjort for å sikre at det ferdige produktet oppfyller kundens krav og forventninger. Vi leder veien og hjelper dere med å bestemme den beste tilnærmingen for deres spesifikke virksomhet og avgjøre hva kundene deres faktisk trenger.

Resultatet

Å jobbe i prosjekter med utgangspunkt i kundenes behov og deres prosjektmål gir hele sluttproduktet en høyere verdi for dere og kundene deres. Sluttproduktet formes etter behovene og forventningene til sluttbrukeren og med funksjoner som letter for akkurat deres kunder. Vi leverer en fullstendig forstudie som vil være til nytte for hele organisasjonen deres, ikke bare for et spesifikt prosjekt.