Digital Commerce

Mer salg, bedre kundeopplevelser, smartere prosesser. Vi utvikler effektive e-handelsløsninger som tar deres e-handel til neste nivå. Tilpasset for B2C, B2B, og bygget på Magento 2, Adobe Commerce eller WooCommerce.

Vi hjelper dere med å ta riktige beslutninger basert på nesten 20 års kommersiell og teknisk e-handelserfaring.

bluemint er helt engasjert i deres suksess på deres digitale reise, og vi kan hjelpe deres bedrift med blant annet:

 • Å velge teknologi basert på deres digitale strategi.
 • Prosjekt- og produktledelse for å sikre vellykket implementering.
 • Sertifiserte utviklere som tilbyr høykvalitetsutvikling og tilpasninger.
 • Et bredt rådgivningsmiljø som sikrer at effekten av deres investering realiseres.
 • Komplette e-handelsløsninger fra start til slutt.

Er det en match?

Våre typiske kunder:

 • Er ambisiøse og ser sin nettbutikk som en investering snarere enn en kostnad
 • Har en omsetning vanligvis på minst 200 000 SEK per måned
 • Har satt av interne ressurser for å samarbeide med oss

Hos oss får dere:

 • Fokus på kvalitet og skalbarhet.
 • Lang erfaring med store ordrevolumer og komplekse produktkataloger.
 • Ansatte med lang erfaring innen e-handel.
blog-4

B2C/D2C digital handel

I motsetning til B2B- og omnikanalaktører har rene D2C-aktører unike problemer og muligheter. Du konkurrerer ofte mot de største og mest erfarne aktørene i din bransje, men som et rent digitalt selskap har du også større fleksibilitet og smidighet.

Vi har jobbet med og implementert e-handelsløsninger for flere rene D2C-aktører og forstår hva som kreves for å konkurrere med større og mer etablerte konkurrenter.

B2B digital handel

Mens B2C-bransjen har utviklet seg raskt innen digital handel, har B2B-markedet lenge ligget etter. Dette er i ferd med å endre seg som et resultat av endrede B2B-forbrukervaner og forventninger.

Vi har samarbeidet med mange B2B-bedrifter, og i dag er flere av våre kunder rene B2B-selskaper eller hybridmodeller. Som et resultat har vi omfattende ekspertise innen håndtering av de spesifikke utfordringene og kompleksitetene som følger med B2B-sektoren.

Få en solid utgangspunkt for vekst med vår velprøvde e-handelsløsning. Vi gir deg blant annet:

Våre nettbutikker er 100% skalerbare og klare for din vekst. Våre nettbutikkplattformer håndterer tusenvis av bestillinger daglig og er klare for vekst.

Din e-handelsløsning står aldri alene. Vi integrerer med alle vanlige e-handelsapplikasjoner. Hvis du trenger en skreddersydd løsning, bygger vi den fra grunnen av for deg.

Mulighet for smertefri integrasjon med f.eks. NAV, e-conomic, VISMA og flere. Enkel synkronisering av ordre- og produktdetaljer på tvers av systemene.

Din nettbutikk blir vertet på en sikker, rask og optimalisert server, slik at du får høy oppetid og en lynrask nettbutikk. Vi har servere både i Sverige og Norge.

Vi lærer deg hvordan du bruker din nye nettbutikk, og våre eksperter er tilgjengelige hvis du skulle trenge hjelp og support.