Magento 2:

En sterk e-handelsplattform

Magento 2 er den etterlengtede etterfølgeren til Magento 1, som var en av verdens ledende e-handelsløsninger.

Magento 2 kan gjøre alt som forventes av en moderne nettbutikk. Og det Magento 2 ikke kan gjøre fra begynnelsen, utvikler vi spesielt for dere, slik at den passer akkurat deres bedrift.

Hvilke typer nettbutikker?

Magento 2 kan tilpasses de fleste bedrifters behov.

Magento 2 fungerer best som en B2C- eller en D2C-løsning og fungerer godt i alle bransjer.

Imidlertid anbefaler vi ikke å bruke Magento 2 for mindre bedrifter med begrenset behov for fleksibilitet og tilpasning, da det er et krevende system som i noen tilfeller kan være for komplisert for en liten bedrift.

Så velg Magento 2 bare hvis du er ambisiøs i din tilnærming til e-handel og ønsker å bygge en seriøs nettbasert virksomhet.

Er Magento 2 det beste valget for oss?

Om Magento 2 er det beste valget for dere avhenger av flere parametere.

Hvis dere kan nikke til én eller flere av følgende påstander, kan det tyde på at Magento 2 var et godt valg for deres bedrift:

Vi trenger en stabil og velprøvd nettbutikk Vi har mer enn 500 artikkelnumre Vi føler at vi har vokst ut av Shopify, WordPress (Woocommerce) eller andre mindre systemer Kvaliteten på vår kommende nettbutikkplattform er viktigere enn å få den til en lav pris Vi ønsker å drive flere forskjellige nettbutikker sammen i én nettbutikk Vi har mange komplekse produkter, med mange varianter og versjoner Vi ser fordelen med Open Source – slik at vi eier vår løsning og kan tilpasse den kontinuerlig Vi har flere lagerlokasjoner og trenger kontroll over disse Vi trenger en fleksibel og robust integrasjon for vårt forretningssystem

Er det stabilt?

Magento 2-plattformen er basert på 16 års kontinuerlig utvikling (grunnlagt i 2007) og forskning fra hundretusenvis av aktive Magento-nettbutikker.

Bak Magento 2 står Adobe (kjent for blant annet Photoshop og Illustrator), og det var tidligere eid av eBay.

Magento har en markedsandel på 20% av de 1 million største nettstedene.

Det er utvilsomt ett av de mest brukte e-handelssystemene.

Færre barnesykdommer

Da Magento 2 ble lansert for noen år siden, hadde den en del barneplager – som all ny programvare har. Disse er nå glemt.

Med Magento 2 får du en bedre struktur, en raskere nettbutikk, nye smarte funksjoner og en rekke andre fordeler som du som profesjonell e-handelsvirksomhet kan dra nytte av.

Vi kan derfor med sikkerhet si at Magento 2 helt sikkert kan dekke dine behov.